Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Βρείτε τις διαφορές


Εκδοχή Νο1

"Γνωστή δικηγόρος της Αθήνας έβαλε μπράβους να απαγάγουν και να βιάσουν σύζυγο φυσιοθεραπευτή επειδή αυτός αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές της παρενοχλήσεις! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην καρδιά της Νέας Σμύρνης και οδήγησε στη σύλληψη της 45χρονης, η οποία αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για ηθική αυτουργία κατά συρροή σε αρπαγή και βιασμό κατά συναυτουργία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 45χρονη δικηγόρος γνωρίστηκε πριν από 4 μήνες με τον φυσιοθεραπευτή. Τον ερωτεύτηκε από την πρώτη ματιά και άρχισε να του ζητά επιτακτικά να χωρίσει τη σύζυγό του για να ζήσουν μαζί τον έρωτά τους. Ενας έρωτας ο οποίος όπως φάνηκε ήταν μονόπλευρος…

Οταν εκείνος της ξέκοψε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, τότε αυτή αποφάσισε να τον εκδικηθεί καταστρώνοντας ένα ύπουλο και σατανικό σχέδιο. Μίσθωσε τρεις μπράβους -πιθανότατα αλλοδαπούς, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης και αυτή τη στιγμή αναζητούνται- όπου ανέλαβαν να κάνουν την έξης βρόμικη δουλειά: άρπαξαν την 34χρονη σύζυγο του φυσιοθεραπευτή έξω από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, την επιβίβασαν σε κλειστό ημιφορτηγάκι και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου ο ένας από τα τρία κτήνη τη βίασε. Μόλις ολοκλήρωσαν το αηδιαστικό τους έργο, πήραν τον δρόμο του γυρισμού και την πέταξαν έξω από το σπίτι της. Η γυναίκα, μόλις συνήλθε από το σοκ, πήγε μαζί με τον σύζυγό της στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και κατήγγειλαν το περιστατικό. Μάλιστα κατέθεσαν και μήνυση εναντίον της δικηγόρου αναφέροντας πως τηλεφωνούσε στο σπίτι τους και απειλούσε το ζευγάρι. Η δικηγόρος έπειτα από ένταλμα που εξεδόθη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί."

Πηγή: protothema.gr

Εκδοχή Νο2

"Μια 45χρονη γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης με την κατηγορία ότι «οργάνωσε» και «ενορχήστρωσε» τον βιασμό της ερωμένης του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου, τρεις άνδρες, οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη και αναζητούνται, εκτελώντας εντολές της 45χρονης, επιβίβασαν με τη βία μια γυναίκα 34 ετών σε κλειστό φορτηγάκι και την μετέφεραν από τη Νέα Σμύρνη σε άγνωστη τοποθεσία, όπου ένας από αυτούς τη βίασε.

Η 45χρονη, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία κατά συρροή σε αρπαγή και βιασμό κατά συναυτουργία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών."

Πηγή: zougla.gr

Τηλέφωνο συνενοχής: 9011 54321 φτου και βγαίνω

Ο νικητής του διαγκωνισμού θα κερδίσει το βραβείο δημοσιοραφίας των TrikalaTimes©.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου